ŠEPOT

ŠEPOT

Anotace: poslední...

Plamen hořící svíce…
Plápolající korouhev
čistoty života,
plamenu zkázy.

Vděčně přijímám tu prostou podstatu.

Lidské tváře…
Plamínky lidských duší.
očima tiše šeptám,
stejně, jako oni.

Má duše je prostá, tak, jako ta svíce.

Není čistoty, není zkázy.
Není jednoho prosto druhého.
Můj vlastní odraz, v prostotě světa.
Má duše jen tiše šeptá…
Autor malý romi, 19.06.2012
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, tato22, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí