Budoucnost

Budoucnost

Anotace: Zdraví budoucnost a také jedna holka z davu, která má strach z toho, co bude dál. Kéž by jí život štěstí alespoň jednou přál.

Nevíš, co dál,
co bude se dít.
Kudy se dát,
hold musíš dřít.
Na sobě či nerozhodnosti.
Usmíváš se jen z povinnosti.
Křižovatka života, co vítá tě.
Máš strach, možná zdolá tě.
Chceš to zvládnout,
šťastná být.
I po něm bys chtěla sáhnout.
Svým životem ho vzít.
/Jednoduše sdílet jej společně./
Nevyzpytatelná láska, co pohltila tě -
- nebezpečně.
Autor Holka z davu, 19.06.2012
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí