Lítost

Lítost

Anotace: O tom jak lituji hádky s kamarádem :(

Hádka s člověkem na kterým vám záleží,
myslela jsem, že se to nikdy nestane.
Napsat něco čeho lituješ je skoro svatokrádeží,
protože ono se to někdy stane.

Kdybych tak mohla vrátit čas,
vzal by všechno ďas.
Najde někdo stroj času?
Ať změním životní trasu.

Teď už to nezměním,
a lituji toho do teď.
Kéž se někdy na něco přeměním,
jen doufám, že to nebyl test.

Probudit se a být to sen,
kdyby se to stalo jen.
Autor Venjinka, 20.06.2012
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pošli mu tu báseň,
s omluvným dopisem,
řekni:"Buď dál přítel,
i já tady jsem,
a chci být tvým.
(pokazit už se to víc nedá , tak co...)
třeba to bude supr:-)
RM.

19.12.2012 18:41:06 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí