Vize letu

Vize letu

Anotace: Někdy stačí velmi málo, aby se pak hodně stalo

Tak snadno kritikou dá se krmit
jak holuby chlebem s plísní

Pošramocen něčí vizí pak lehce se to ego trýzní

Ty donucen jsi někým cizím k hledání svých nezdarů
Barva krve v úkrytu tvém zažírá se do spárů

Vracíme se v minulosti, duše myslí postaru

Dostáváš mě do varu a proč tolik kraválu?

................

Umět políbit tak úsměvem, obdaruj jím přátele
Tak rozzáří se i to nebe... bude trochu veselé

Nečekej však že se vrátí všechno dobro rychle zpět
I ti ptáci trpět musí než povede se první let
Autor Dixie Bechert, 22.06.2012
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí