Umenie

Umenie

Anotace: unique

vyzerá to ako rehot
ale je to niečo úplne iné
koľko umenia, koľko reflekcie
a skrachovaná výnimočnosť
nadvihni kameň a
uvidíš larvy, mokré
ale sú tam
namaľujem ti na tvár
grotesku
tie predstavy, pokrútené
a sny ktoré nikdy neboli
iba dupot a strašidlá
prečo nevieš chodiť
už by si to mal vedieť
na znak dospelosti
na znak uvedomelosti
prečo nevieš rozprávať
z úst ti tečú sliny
treba ich prehltnúť
treba prehĺtať
je to správne
Autor betusss, 23.06.2012
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí