Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: because of my muse

Přemýšlím nad kusem papíru.
Přemýšlím, dám-li se na víru.
Přemýšlím s propiskou v ruce.
Přemýšlím, proč dvanáct je tucet.
Přemýšlím s nohama na stole.
Přemýšlím, co bude za sto let.
Přemýšlím, myšlenku postrádám.
Přemýšlím, jestli tě požádám
ještě o jednu šanci
nebo jen vyzvu tě k tanci.
Už nepřemýšlím, nemám jak,
v noci mou hlavu přejel vlak
a zbytky těla pozřel vlkodlak.
Autor Jordan17, 27.06.2012
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady jsem čekala,že budeš žádat o lásku, o tu druhou šanci a že zakončíš třeba vyznáním a co to...on Tě přejede vlak a sežre vlk...hmm :-))

27.06.2012 07:01:11 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí