DUŠE.

DUŠE.

Anotace: Z duše o duši.

Klikatí se cesta v poli
já jdu po ní,srdce bolí
duše má se zmatkem zmítá
žalem,strachem,smutkem zbitá

Vysvlečená do nahata
není zlá a není svatá
je naprosto obyčejná
ač silná,je zranitelná

Často mění nálady
má však pevné zásady
Ani v bouři ani v poušti
mojí mysl neopouští

Co je to ta duše duší?
Co jí sluší a nesluší?
A co vůbec nepřísluší?
A slyší když srdce buší?
Autor Ružka, 28.06.2012
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Jeněcovevzduchukrásného, hypertenze
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí