grill bar u Cynika

grill bar u Cynika

Anotace: Někde vzadu, v mých dílech je" koktejl bar u Cynika" Tohle je něco jako volné pokračování a rozšíření nabídky.

dnes je to jiné
protože vaříme
z nálady bídné
a je očividné
že pěkně se najíme

srdce už krájené
vlastní bezmocí
cibuli připravili
podobní pitomci

na pánvi života
všechno se připálí

/hořkost je základ/

sůl, pepř a chilli
a hlavně lakota

co brání polibkům
poznat můj svět
jen křídla a uletět
unavit se z pánve

nehrozí u smažení
gurmpsycho zážitku
jemuž se tuze bráním
lštkaním,
budiž brambor
obalený sedmilhaním

digestiv schází
ni chuť na pastis

/ to už tu bylo /

caipirinha nesrazí
aperitiv ze sazí

bon apetit
me amore
go on hell
Autor Marcone, 01.07.2012
Přečteno 668x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný, no, já bych šoupnul ještě digestiv:-)

20.01.2013 18:09:49 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí