Romance opilecká

Romance opilecká

Anotace: Takový normální večer...

Čtyři velký bechery
dvanáctek spláchlo pět,
sám zase trávím večery,
tiše proklínám svět.

Na baru v levný putyce
si promítám svý dny,
když na dně každý sklenice
se rozpouští mý sny.

Pak energie nadbytek
se snaží dostat ven,
když ožralej jak dobytek
vzdávám poslední sen.

Chlap první, co je po ruce,
terč vhodnej je až dost
pro hloupý vtípky opilce,
co právě spálil most.

Šance mý nejsou veliký,
když netrefí ho šlak,
vždyť já studuju jazyky,
on řídí náklaďák...

Vajgly se lepí na čelo,
když se mnou zametá,
dopadaj rány na tělo,
pestrá modřin paleta.

Cestou si žebra počítám,
jsem zbitej jako pes,
přec nuda jitro přivítá
i zítra tak jak dnes...
Autor Tomikk, 02.07.2012
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Barbell, Tesk, Radhuza
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já vlastně ani nevím proč, ale líbí se mi. Hlavně proto, že si nedovedu představit, jak zrovna tebe někdo přepral :-))

02.07.2012 12:20:13 | Tesk

No, po x-tém pivu se to není tak těžké :-)

02.07.2012 12:21:24 | Tomikk

...píše ti to dobře, abstinente :)

02.07.2012 10:19:39 | Radhuza

Děkuju. To víš, ve víně je pravda a v pivu inspirace. Pak to jde samo :-)

02.07.2012 12:18:08 | Tomikk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí