7 statečných

7 statečných

Anotace: 7 statečných o mých chybách a nezdarech mně zkouší přesvědčovat. Už mně víc nebaví...

7 statečných o mých chybách a nezdarech mně zkouší přesvědčovat.
Už mně víc nebaví vaše lži, vím co se snažíte celou dobu schovat!
Trapnou hru s šrajtoflí vymyslí leda tak mozek od dětí.
Zkusili ste mne vystípat, ale takhle to už dávno frajeři neletí!

Kdo se bojí nesmí do lesa a pomalu za ním lady zubatá kráčí,
Dost vašich laciných keců, to mi stačí, abych si myslel jaci jste falešní hráči.
Bolí mě v hlavě, to jak jsem v minulém životě olovo z kvéru chytil.
Povolal mne zpět Master, abych teď něhoho k zemi srazil!

Má ze mne strach už jsem si vzpomněl proč a já nedělám si vůbec legraci.
Dostal mně! Klidně to zkus znovu a znovu si pro Tebe přijdu, věřím v reinkarnaci.
Ty co dáváš v šanc ostudu mého chlebodárce a přes půl tisíce dobrých postů k tomu,
Vylez už konečně ven ty smrade a táhni k mamince pod sukni domů!

Až se potkáme, nesnaž se mi lhat, mě se lhát nevyplácí. Vím dobře co jsi zač!
Od posledního soumraku cedím mezi rty: “Five fingers on one hand is too much!”
Už teď je jasné, že jeden z nás bude mít velikou ostudu,
Nezapomeň, kdo tu byl první, kdo volňásek má teď do sudu!

Mám čisté svědomí a poslední pomazání Ti dám, když zvládneš to sám s provazem,
Už brzy ucítíš na vlastní kůži, jak chladnej dopad je při smrti na tuhle zem!
Autor jonytls, 02.07.2012
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí