Radost ze života

Radost ze života

Anotace: ...

Přestaň se sám sebe ptát
co kdyby?
Je to jen jak do větru
řečené sliby.

Třeba udělat tlustou čáru
ve své minulosti,
slz a smutku už tu bylo
víc než dosti.

Řekni stop!
Svět je přece krásný,
každý má právo
býti šťastný.

Tak sundej tu kápi,
strhni ze sebe černý plášť,
utři slzy,
ze srdce vyžeň zášť.

Tančit v dešti,
z plna hrdla zpívat.
Proč bychom měli
radost ze života skrývat?

Směj se,
i když nemáš čemu.
Je to jen na tvém
světa vjemu.

Autor Tiffany, 05.07.2012
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí