Veterán

Veterán

Anotace: Tvé ruce uvězněné do mého těla listují knihou již neodvážil jsem se nikdy napsat

Nemá potíž =
se souvislou stěnou _
žije jen do času zakřivení /
prostoru se nestraní ani z profilu >
očkem samoty na klíně neposedném #
vyskočí slzy v usedavý pláč *
před hodem bačkory ]
opona nespadne %
Autor Jan Alexej Ležáky, 07.07.2012
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí