Romantika kancelářských sponek

Romantika kancelářských sponek

Mám dojem že usnu
vkusně přikrytá fakturami.
Po vzoru dámy pravé
mám v levé ušní dírce
náušnici vyrobenou z mince
a dvě kancelářské svorky svorně dřepí
vedle lepidla a izolepy.

Asi si dám další kávu
slavobránu připravím
ve stínu lodní dopravy.
Drobné opravy a režie-
na to mě užije.

Než-li sama ovládat pořadač pákový
raději vyskočím na klín tátovi.
Technika mi zkrátka nic neříká
pro mě ani semafor nebliká.

Ve mžiku z chodníku nesu zprávy
že holky nakoupily kolky pravý
Falešné ceniny do každé rodiny
nepatří
Nebratří se ani s ní.
Už lížu známku poslední.
Autor Jiřinka Mignonka, 11.07.2012
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí