V hlavě chaos a v ruce cigáro

V hlavě chaos a v ruce cigáro

Anotace: z 9.7.2012. Pozn. jsem nekuřák

Sbírka: Je mi ctí, že Vám můžu tykat, pane kocoure

V hlavě chaos a v ruce cigáro
nezdálo se mi přece ve snu
že rdesnu ptačímu tvé ruce podobny
když rozohní se v líhni
zvony.

Cloní mi sloni
stojí na mé noze v póze to chatrné.
Všichni to vědí
jen bratr ne.

Nemůže pochopit
že uchopit je za choboty může jen tehdy
když své boty vyzuje.

Sondu jemnohmotnou posílá
a přikyvuje stále
mě tím nasírá.
Do sýra se zakousne na noc
unci nuancí tvé lásky za provázky bude tahat
ten had až do tenat.

Tiše sténat a stínat slonům hlavy
že ten pravý má zdravé plíce
a dvoří se na dvoře
stoprocentní potvoře.

Ve vzoru otvorů spjato se psem
snění
Ranní kuropění
ve vlka tě změní.
Autor Jiřinka Mignonka, 11.07.2012
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí