Naděje umírá poslední

Naděje umírá poslední

Anotace: Když zpívá se pravda. Když není cesty zpět...

Celý svět je obklopen lží,
lidé už sami sobě nevěří.
Politici mlží a pospolu drží,
však ostatní lidé se snaží.

Najednou naděje ke mě přišla,
netušila jsem, že pravda je.
Hodně jsem toho zjistila,
že temná síla existuje.

Vláda nic neřeší,
kdo nám má pomoci?
Vše je pro ně vedlejší,
asi jsme jen pouhý otroci.

Co bude dál s naším světem,
za takových padesát let?
Kdo odpoví dětem,
že není cesty zpět?

Až přijde čas,
kdy zlo se vytratí.
Snad smutek nepřijde zas,
a žal už se nevrátí.
Autor Blázen Viky, 18.07.2012
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí