Zaprodaná Zemi.

Zaprodaná Zemi.

Anotace: ......

 

Za co babo, za co ?

Za krev !

Za co babo, za co ?

Za vládu ?

Za co babo, za co ?

Za nadvládu barbarů ?

Za co babo, za co ?

Za svou Zemi, svojí krajinu ?

Za co babo, za co, za co , za co ?

Pořád jenom za co a za kolik !

Potíž je, že za chvíli již nebude žádný

Za co babo, za co …..

Budeme mít ještě něco ?

A za kolik ??

Od koho a za kolik ?

Zaprodáná Zemi !!

Autor v.hercik, 30.07.2012
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=CqKTRfIm-3w

30.07.2012 19:17:48 | Zamilovaná do nezamilované doby

ano, inspirace

19.08.2012 16:34:50 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí