RESPEKT

RESPEKT

Anotace: Snad se vám bude líbit aspoň trochu. Nesleduju tím nic uměleckýho, prostě mě baví psát.

ať už je svěť všelijaký

šedý, černý a prostý, fádní

stačí jeden pohled tím mým oknem

a vidím, jak je geniální




na lavičce před bytovkou

sedí kráva s krávami

nečemu se tam trapně tleměj

nad SMS zprávami




o kousek dál u Jednoty

pomlouvá tam babka s taškou z Tesca

ach, pane bože, ta babka je kráva

nejradši bych jí jednu pleskla




já kdybych tebou světe byla

už dávno ze všech těch lživých řečí

byla bych tuhá a pod kytkama

ale kupodivu - svět se pořád ještě točí




obdiv patří tobě světe

v době kdy nic nevyděláš chytrostí

jenom když jsi vyčůranej

a šeky platíš blbostí
Autor Evelin-Goldenmajer, 30.07.2012
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nad něčemu ti chybí háček ;)

30.07.2012 19:16:22 | Zamilovaná do nezamilované doby

Dík! :D

31.07.2012 12:55:50 | Evelin-Goldenmajer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí