Býti básníkem

Býti básníkem

Anotace: ...

Prokaž mi tu milost
a nech mě psát.
Báseň za básní skládat,
se slovy si hrát.

Že jsou to jen hloupé verše,
skoro nic?
Vůbec nechápeš!
Pro mě je to mnohem víc.

Proč bát se
básníkem býti?
Mít sen,
vlastní cestou jíti?

At' už držíš tužku,
či do kláves ťukáš.
Co na srdci máš
celému světu ukaž.

Že nejsi dost dobrý?
To ani já, ani on či ona,
ale každý z nás ten strach
jednou zdolá.

Autor Tiffany, 01.08.2012
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí