Chtivá

Chtivá

Anotace: Jo, když je chuť...

Ženuška se snivě dívá,
zas dostala chutě,
často ona takhle bývá,
lákám ji na kutě.

Obejmi mě muži pevně,
odpor ti nekladu,
sex tě příjde velmi levně,
chci jen čokoládu.

Tak mě potěš Orionem,
Figaro též vítám,
neváhej a dej mi honem,
já už vážně slintám.

Za Studentskou pečeť ráda,
vše ti něhou splatím,
lehnu si potom na záda,
rozkoš též ti vrátím.
Autor Psavec, 04.08.2012
Přečteno 360x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, snupicek, Rootness, Kropydlína Škopounová, Jeněcovevzduchukrásného, Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paní nemá na čokoládu?

06.08.2012 12:30:07 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí