miminům

miminům

Anotace: .. I nenarozenym

Jednoho dne odpoledne
vyšla hvězda nad váš dům
byla jasná byla nežná
zamávala nebesům
tři sudičky u kolíbky
úsměv zdobí jejich tvář
ať si krásný ať si silný
nikdy nebuď samotář
tvůj závod ať krásně plyne
provázen je jásotem
všichni ať tě mají rádi
na tvé cestě životem
bude dlouhá plná zdraví
cestování . . radosti
tvé dny budou požehnáním
darem velké svátosti
Autor poeta, 10.08.2012
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: zdenka, Radhuza, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí