... a byl jsem král.

... a byl jsem král.

Anotace: Člověk moc povídá a tak to končívá.

Vítr kolem nás a nad námi nebe plné hvězd.
Přikloním se k tobě
a chci tě svést.

Bráníš se tělem,
ještě není čas.
Bereš tričko do rukou
a vertikálním směrem jedou tvé ruce.

Ústa naše se dotýkají
a jsme jako v sedmém nebi.
Polibky míří níž a níž,
slyším tvůj roztoužený vzdech.

Nepřestávej!
Pojď dál!

Tak to většinou začíná a vášnivou nocí končí.
Vzpomínky tisíckrát probírané,
u každého ucha zvlášť,
jak miloval jsem Tě a byl jsem král.

Nyní stojím před tvým prahem,
tvůj úsměv žádám,
kdyby šlo leccos vrátit zpátky,
zlato za to dám.

Čas nejde vzít zpátky a to každý ví.
Jeden tvůj úsměv je pro mě vším.
Autor Hantec, 15.08.2012
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí