Divadlo

Divadlo

Anotace: ............

DIVADLO

Na rty nasaď úsměv – divadlo hraj,
hercem na plný úvazek v tu chvíli se staň.

Kdo ví kolik herců proudí davem - co je trápí,
prožívají své smutky, úzkosti i ztráty.

Životní divadlo – v němž máme svou roli,
zarmoucení klauni skrývájí co v duši je bolí.

Každé ráno namaluj si masku – setři slzy,
těm kdož ti ublížili nedej najevo jak moc tě to mrzí.

Vzchop se – nikdo není zvědavý na tvé smutné oči,
vždyť celý svět je velkou komedií – dokola se točí.

Sám se sebou bojuj,
přemůžeš se – tak vzdoruj.

Pláč úsměvem překrývej,
funguj – nějak přežívej.

Den však skončí – noc nastane,
masku smíš odložit – potřebná být přestane.

Čeká tě postel prázdná – objetí samoty,
ráno probudí tě polibkem pocit nicoty.

Seber sílu – broď se tou šedí stereotypních dnů.
a utěšuj se, alespoň vidinou noci – krásných snů.
Autor Samanta, 20.08.2012
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni, Lea*
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I mne se to libi,je to takove ze zivota,asi vetsiny lidi...***

20.08.2012 20:33:47 | srozumeni

Děkuji :-) Asi každý poznal to co popisuji v básničce, život je často i o tom umět a muset v určitých chvílich skrývat jak se doopravdy cítíme.

20.08.2012 21:10:27 | Samanta

wauu, bomba..jako bys mi z duše mluvila..fakt super!

20.08.2012 11:27:42 | Lea*

Mockrát děkuji :-)

20.08.2012 11:55:58 | Samanta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí