INTERHOTEL Rustikal

INTERHOTEL Rustikal

Anotace: nenáročná letní

Jak zamotal se
letní čas,
zbloudil já se
na jedné z tras.

Kruhy slunečního svitu
vůkol pulzovali jen,
duhy prvotního smíchu
báječný byl den.

Ubrus z umakartu
v Gotwaldově vkusu.
Sláva jest busu
co vozí zdejší partu.

Sušená flóra oprýskaných zdí,
z "voňavého" plyše gauč
Kdopak se za to rdí?
Je mi z to šlauf...

černý kafe, černý jak bláto z Botiče,
guma co džem zovou,
hlavně s Vámi jsem, i když bez míče,
nepodlehneme vzdálené kritice.
Autor Dominik Plesr, 27.08.2012
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí