Pocit bezmoci

Pocit bezmoci

Anotace: pocit bezmoci

Znáš ten pocit?
Pocit bezmoci
probdělé dny vítězí
nad tichými noci.
Nahlas i potichu
sním o nadpozemské moci.
Zmatené pocity
jen slabá síla,
ten pocit bezmoci,
poslední naději ze mne vždy stírá.
Poslední naději?
Poslední dech,
jak padlí anděl,
nesoucí mě na křídlech.
Nesoucí mě krajem,
kde tvé činy
nejsou jedním velkým tajem.
Tajem, který skrývá smutek, radost i zlost
a trochu té lásky bude tam
...dost
Dost!
Dost bylo slov,
od toho pocitu už mě vysvoboď.
Autor monyka, 28.08.2012
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí