Jsi

Jsi

Anotace: ...a ještě mnohem víc...

Jsi jako loďka uprostřed moře.

Náruč, co zažene každičké hoře.

 

Jsi kvítek rozkvetlý v národním parku.

Statečná jak kdysi Johanka z Arku.

 

Jsi vločka na Štědrý den padlého sněhu.

Polibek na tvář, co rozdává něhu.

 

Jsi kůň, co v touze uprchnout se vzpíná.

Tak strašně lidská a přece tak jiná.

 

Jsi možná zakletá z pohádky princezna.

Nikdo netuší, kdo jsi a přece tě každý zná.

 

Jsi duše zrozená z vílího prachu,

Do doby smutné, do doby plné strachu.

 

Jsi jiskra ohně, co i v dešti plane.

Vždy schopná jít, ať co chce se stane.

 

Jsi pohled poslaný od drahé bytosti.

S láskou a vírou, se špetkou lítosti.

 

Jsi poklad tajemný, co dal jedné holce cíl.

A můj lék na všechno, má-li mi dojít sil…

Autor genca, 29.08.2012
Přečteno 313x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí