Vyřešený problém

Vyřešený problém

Anotace: A je to v suchu.

Ty jsi byl chlapče naivní,
že sis vzal ženu frigidní,
tvůj žár její chlad nezdolá,
navždycky budeš za vola.

Náprava se ti nezdaří,
s lesbou zas míříš k oltáři,
těžko ji láska přemůže,
milovat chce, však bez muže.

Tohle už dál tě nebaví,
proklínáš ženské pohlaví,
pak zjistíš, kdo ti pomůže,
Karla si bereš za muže.
Autor Psavec, 30.08.2012
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tato22, Marz, Doradan, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí