Byl to tvůj sen

Byl to tvůj sen

Anotace: Báseň je původně píseň, trochu jsem ji přepracovala, tak snad moc nepůjde poznat že je to píseň :). Inspirovala jsem se televizními soutěžemi o talentech, kdy se to některým moc nepovedlo a nepřevedli se zrovna v tom nejlepším světle.

Byl to tvůj sen,

aby to byl ten den,

kdy ukážeš všem,

co se ukrývá v tobě jen.

Nebál ses vystoupit,

ale zapomněls si, že se bude i hodnotit.

 

Svým snem, slávou byls poblázněný,

žes zapomněl být k sobě i upřímný.

myslel sis, že byl to ten den,

kdy se ti splní tvůj velký sen,

ale zapomněls si,

co je tvým skutečným cílem.

 

Bylo tam hodně světel, lidí, zmatku, chaosu,

jako kdybys dostal ránu do nosu.

Cítil ses zklamaný a lidmi pohrdaný,

 ale věř, že talent je různý.

 

Talent je různý, ale přece jedno zůstává,

že v každém z nás se ukrývá.

A že když neprorazíš to neznamená,

že si horším člověkem,

ba někdy naopak se to stává,

že se slávou se změníš charakterem.

 

Talent je různý, ale jedno jedno zůstává, že v každém znás se ukrývá.  

Autor anda, 03.09.2012
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí