Karafiát

Karafiát

Anotace: Inspirací pro mě byl karafiát:). Zase je to původně složená píseň, která je přepracovaná, tak snad to nepůjde poznat:).

Proč když zažijeme pád,

myslíme, že už bude konec.

Když zlomí se takový karafiát,

konec už nastane, uschne.

My ale nejsme květina, žádná rostlina.

Jsme bytost, člověk.

Při pádu nezvadnem, neuschnem.

máme ještě šanci.

 

Já když nemám vodu, neuschnu. Já bojuji, já se adaptuji.

 

 

 

Autor anda, 03.09.2012
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí