Vzpurnost mládí

Vzpurnost mládí

Anotace: Ani nevím, o čem to je...

To v nás,zavládl klid a mír...

Když proti zlosti jsme se spřáhli.

A křičíme-jen tak,

do končin.Natáhnem ruku-

na nic jsme nedosáhli.

 

To v nás,budí se a rodí.

Vše , v co dál k smrti věříme.

I když nás to nudí,jsme tady!

Této zemi patříme.

 

To my ,všichni!

Křičíme a táhneme za jeden provaz.

I když jen někdy si patříme,

A v ůplňku noci,

okolo ohně, s hlavou vzhůru k nebi hledíme.

Autor Liduška, 13.09.2012
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí