Láska za časů prohibice

Láska za časů prohibice

Anotace: aneb když kohoutky rumu a vodky byly dočasně uzavřeny

Piju pivo, piješ víno
má krásná sladká Karolíno
pili bychom tvrdé více
nebýt nutné prohibice

 

Pil jsem vodku, pilas rum
povolní jsme byli k teátrům

ale skrze piva pěnu
myslím stále na obměnu

 

Náhle nejsi bílá paní
ani anděl za svítání
ale vidí čirý můj to zrak
z lásky pouhý bledý vrak

 

...

 

Piju víno, piješ pivo
miluji tě jaktěživo

pili bychom tvrdé více
bylo-li by v republice

 

Já pila ruma a ty vodku
plnili jsme místní svodku
ale skrze odér vína
vidím jenom podivína

 

náhle nejsi vtipů kopa
s tělem borce robocopa
ale pouhý s pivem pobuda
zlá zarostlá obluda
 

 

Autor Muta cum liquida, 27.09.2012
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

časy se měěě-e-nííí :o)

27.09.2012 19:27:35 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí