O krok zpět

O krok zpět

Anotace: ...

Ve sněhovém zákopu
s odvahou hrdinů
vracím se ve vzpomínkách
do dětských dnů.
Snad vzdal jsem se brzy
bílou vlajku hrdě nes
vábivými sliby dospělosti
nechal jsem se svést.
Ale dospělost lhala
dětství odnesla
mě si nechala
pak se jen smála.
Teď tu jsem
sám a zmatený
teď tu jsem
šťěstím ztrápený.
Autor contionor, 28.09.2012
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí