Otevřené srdce

Otevřené srdce

Anotace: Kolikrát se vám stane, že nemáte zrovna veselou náladu a lidé kolem vám chtějí pomoct. Svěříte se, víc než chcete, a ten člověk je náhle sympatický. Jenomže svěřit se a zamilovat se je velký rozdíl.

Chtěl jsem vyslechnout příběh tvůj,
ať mám lepší obrázek.

Tvé oči se mi bránily.
Za šestou komnatou,
už je to mé,
to nechte být.

Já však trval na svém,
vždyť chtěl jsem Ti jen pomoci.

Na rtech se objevil úsměv,
komnaty se otvíraly.
Měla si důvěru a tvé srdce chtělo dál,
když už se otevřeš,
měl by tě mít rád.

Časy plynou jako voda v řece,
nový přítel vyslechl a neobjevil se.
Zanechal tady duši zmatenou, slabou, zranitelnou.

Časem jistě najde se záplata,
po otevřeném srdci zbude jen vzpomínka.
Autor Hantec, 28.09.2012
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí