Rezignace

Rezignace

Anotace: ...

vnitřní svíce vyhořela

vprostřed mého těla

plní mne rezignace

nic nikde se mi nechce

mlha tupé apatie

obestírá mne všude

nic ten pocit nesmyje

červík deprese se klube

marním den, marním život

zpívat, řvát, skákat přes plot

cokoliv, jen ne marnit čas

jen neválet se zas

sžírá mne pocit viny

lenost a bezúčelnost

považuji za zločiny

hlásám vodu, piji víno

a přitom vinen jsem

jak vidno

slepým a hluchým soudcem

jež sám sobě je padouchem

kdo pomůže mi z toho kruhu

nevím, kdo má tu moc

na nic se již nezmohu

 

pomoc!

Autor Kvído, 06.10.2012
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí