Rakovinová žena

Rakovinová žena

Anotace: ...

Jsem rakovinová žena,
jako již rozfoukaná pěna,
jsem rakovinový zítřek,
jako z ozáření zbytek.

Nasaděj mi želízka,
do ruky flexilu,
injekci do bříška,
dneska už nežiju.

Z plic vzduch ven, dovnitř plyn,
aspoň už nebudu mít žádný splín.
"Sladký sny", řekne doktor
a dokonalým řezem udělá otvor.

Je to vůbec možné?
Tiše se bát?!
Jsem rakovinová žena,
já mohu odvahu rozdávat!!
Autor Beru, 10.10.2012
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí