Křehký šém

Křehký šém

Anotace: Křehký šém

Asi netušíš co mohou Tvá slova způsobit?
Ač po vyjetých kolejích, snadno pak mohu narazit!
Konzerva pitomá, jsem to vážně já, kdo je v ní uzavřen?
Myslíš, že chci z ní tak snadno vylézt ven?
Asi už venku jsem a vidím se před lety, jak tupě zírám
Z popela na nohy jak Fénix se znovu sbírám!
Všechno se naučit znovu nebyl nikdy můj sen
Hrdě však bojuji za každý svůj další den!
Říkám si co s tím dál, mám ti to všechno říct?
Mám se před tebou do naha svlíct?
Není kam padat, pod sebou cítím už pevnou zem!
Nic neskrývat, znovu zkusit najít ten křehký šém...?
Autor jonytls, 21.10.2012
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

FÉnix je jaksi kurzu:)

21.10.2012 20:20:22 | Lilien

Je to tak, bohužel nevím o nikom jiném, kdo to zvládne tak jako on! Díky za koment

21.10.2012 20:27:44 | jonytls

Jo, ale i tak bych mu přidala čárku;)

21.10.2012 20:29:13 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí