Prozření

Prozření

Anotace: Prozření

Vstal jsem a řekl si, že naučím se klidně i létat.
Mám pocit novorozeněte, můj život začal teprve vzkvétat.
Ne, já se nerouhám, démona pekel cítil jsem v zádech.
Jak říká mi, že tohle nebyl můj poslední nádech!
Jde to tak rychle, jdu krokem, vzápětí utíkám.
S hořkostí do neznáma od své temné minulosti unikám.
Necítím bolest, necítím lásku, necítím vůbec nic.
Nastalo prázdno a kolem sebe cizích lidí mám ted víc!
Co mi to říkají, co po mě chtějí? Jsem do dění správně zatažen?
To nemůže být skutenčné, chci navždy zmizet a nevracet se sem!
Autor jonytls, 22.10.2012
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí