Hra

Hra

Anotace: Jako byste mě neznali...

Utíkám. Bojím se vás všech.
Oblékám se v mlžný opar
a ukrývám se ve stínech.

Poražená – jedno z mých jmen.
Ubodaná nepochopením.
Vydaná nestvůrám v plen.

Nešťastnice bez šance na vítězství.
Nikdy nesmím to vzdát.
I s vlastním patentem na neštěstí.

Hra zvaná Život musí se hrát.
Autor Prinzeschen, 29.10.2012
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, enigman, Bunney
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šance je stále...

27.11.2012 20:51:58 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí