KDO CESTY KRÁTÍ ...

KDO CESTY KRÁTÍ ...

Anotace: Svět se mění a my, ať chceme nebo nechceme, co já vím, měníme se s ním.

Kdo cesty krátí …
Jak ten čas letí – vážení
Zdá se - že už to není
jen na koňské spřežení

Svět dříve přece daleký
tak býval ještě před léty
Rychlost dnes určují rakety

„Kdo cesty krátí
život prodlužuje“
tvrdil moudrý Baťa
Přemístíš se natotata

Ale je tu jiný názor zas
Technika připravuje nás
nepředstavitelně o čas

Kdybychom žili v jeskyni
zkuste si to jen na chvíli
Čas - majetek náš jediný

Co chceme - snad ani nevíme
jsme v tom - jako vždy – nevinně
Pravda je - nebo není - jen ve víně
Autor RU 82, 30.10.2012
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Sarah, Robin Marnolli, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, fajn text i myšlenka.

30.10.2012 11:57:02 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí