Minimaxy

Minimaxy

Anotace: ncd

*** Zákruty ***
Per aspera ad astra ..
tvrdí nám latiníci
tak zvedni už to hledí
a přilož úsměv k líci

*** Básníci ***
Básníci ... to jsou asi...
vojáci v žoldu krásy?

*** Vincent ***
V samotném Slunci
smočil paletu
štětec pak do ucha
zapích jak muletu

*** Písmenková láska ***
Písmenkuji es-em-es
budeš mojí ještě dnes
budeš mojí klávesnicí
Jitřenkou i Večernicí

*** Zmrzlí andělé ***
Andělé žebrají na ulici...
... ne bratře, otoč se,
pojď zapálit svíci!

*** Poutník po hvězdách ***
Cestou do lůna
dotkl jsem se Slunce

*** Příkaz ***
Chaloupko,
otoč se k lesu zády
a vrať mi
od lásky prstoklady

*** O svobodě ***
Největší touhu do noci
zpívají mrtví otroci
Autor Sio, 31.10.2012
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Miriska, Do Ga, Radhuza, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1 ***...:-))

31.10.2012 17:47:41 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí