Pilíře

Pilíře

Anotace: Když jsem Tě za ruku ve spánku držel Spokojenost do tváře Tvé úsměv kreslila....

Když jsem Tě ve spánku za ruku držel
Spokojenost do tváře Tvé úsměv kreslila.
"Trápíš mě" řekla si, když vidět jsem tě chtěl
přesto do náruče ses mi vřele schoulila.

Chci něco změnit, ale nejspíš Ti to jedno je,
když říkala si, že vlastně chceš být sama?
Po letech opět cítím, jak mé srdce čaruje.
Pilíře mostu nezdolného, jenž roste mezi náma!
Autor jonytls, 04.11.2012
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí