Znásilněné duše

Znásilněné duše

Anotace: ...

Strádající kopretina,

vyschlá žízeň po citu,

místa zbyla temně stinná,

dekorace do bytu.

 

Bezútěšné podvečery,

zahozené doufání,

přežívání pod poměry

bez náznaku zastání.

 

Rozeřvaná konverzace

s monology bez cíle,

popíraná deviace,

podléhání přesile.

 

Světlo kdesi v neskutečnu,

jeho vina, její trest,

Vesmír končí v nekonečnu,

v kterém hasne tolik hvězd.

 

 

 

 

Autor vkl, 06.11.2012
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Haviko, jvacl, poeta, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí