Pro dospělé I.

Pro dospělé I.

Anotace: nemusím snad ani psát

jsem sám, holku ani nemám
proto se těžce ze země zvedám
vyhýbám se proto každým změnám
za které bych ruku do ohně nedal
to abych stále svojí cestu hledal
Autor Lostgen., 07.11.2012
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí