Táta

Táta

Anotace: ...

Na copak by se mne zeptal, po letech?
Shlédl by se, pyšním pohledem?
Či svou hlavu sklonil zklamáním?
Jakpak bych jej pozdravil?
Vím přec kdo on vůbec je?
V jeho stínu hrdinném,
ve světě se potácím.
Myslím na něj, občas.
Ví to?
Netuším, možná se teď usmívá…
Autor mmmaaatttyyy, 09.11.2012
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, gabkin
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle téma je mi blízké, takže i komentuji.
to dílko si na nic nehraje - je to chlapsky upřímné.

09.11.2012 22:16:07 | gabkin

NN nehraje, je to taková úvaha

10.11.2012 14:06:39 | mmmaaatttyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí