V hlubinách očí

V hlubinách očí

Anotace: Ziriant, vždy přineseš inspiraci...

V hlubinách těch očí,
co lkali, že malovat nemohou,
za jiter co se rvali,
když srdcebol láskou hrudí vznikal.

Útěchou bylo pár doteků,
kdy vlasy sjely z ramen,
v doutnajících hromádkách nedopalků,
když lebedíš si v jarním soumraku.

Potichu, snad po špičkách pomalována,
stíny ticha a slovy, která neznamenají nic,
při úplňku, když z člověka stal červ,
co zhryzal srdce a zanechal pouze lásku.

V hlubinách těch očí,
lkali a navždy jen lkali,
malíři, že jejich barvy nezachytí,
lkali a navždy jen lkali.
Autor Láďa, 11.11.2012
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Secretive, Sarah, brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě si hraješ s tím opakováním slov.

11.11.2012 21:47:51 | brooklyn

beru to jako pochvalu. Děkuji a budu se snažit hrát si aspoň podobně dál.

11.11.2012 21:53:33 | Láďa

Není zač. Kdo si hraje, nezlobí a dík za zlepšení nálady.

11.11.2012 21:56:21 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí