Kašli na to

Kašli na to

Nasadit sluchátka,
na všechno zapomenout,
otevřít vrátka,
pomalu odplynout.
Kašli na to,
co tady máš,
stojí to za to,
když znova začínáš.
Osud si vybíráš sám,
kdy ti to dojde,
svůj život nikomu nedám,
a kdo ho chce ať pojde.
Jdu o dům dál,
už nemá to cenu,
osudu jsem se vysmál,
pochcal si plenu.
Cítím jistou svěžest,
jistou volnost,
je to moje neřest,
moje odolnost.
Proč se ohlížet?
mě to nezajímá,
všechno přehlížet,
to je vůle má.
Záleží jen na tom,
jak budeš silnej,
pomůžu ti v tom,
jen jestli budeš pilnej.
Všude říkej,
co na srdci máš,
na nic se neohlížej,
ty na to máš.
Kašli na osud,
plivni mu do tváře,
žij jinak než doposud,
objeví se záře.
Jen tak něco dokážeš,
možná to nevíš,
všem se ukážeš,
však ty to umíš...
Autor Dean Engraving, 15.11.2012
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí