Ztracený čas

Ztracený čas

Anotace: .

Někteří ztrácejí iluze
někteří naději
někteří chuť
Víme, že jednou to přijde
dřív nebo později
buď jako buď

Někteří ztrácejí rozum
někteří víru
někteří cit
Přejem si jen trochu štěstí
lásky a míru
zbývá jen snít

Dávno jsme ztratili přehled
ztrácí to smysl
chyba je v nás
Neustálý pocit ztráty
drásá nám mysl
ztrácíme čas..
Autor Manni3, 17.11.2012
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirsten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten už se nikdy nenajde. proto je pak pro nás tolik cenný...

18.11.2012 23:37:15 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí