počítej

počítej

Anotace: o bezcitnosti a daních

stříbrnou cestou proplouváš,
Krvavé šlápoty tiskneš.
Do svého zámku všech zveš,
Přesto své hosty nečekáš.

Sršíš úsměvy bez příplatku,
Z našeho štěstí bereš si daně.
Mrháš ze zásob, které nemáš,
Vážeš si smyčku na svém laně.

Má dáti - dal
To je tvůj systém lásky
Bičuješ otroky svého štěstí
Tvá duše je prázdný velkolepý sál
Neuznáváš nic
Žádný Bůh, pro tebe není
Žádný finanční úřad.
Autor olinecza, 26.11.2012
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí