Mluvka

Mluvka

Anotace: Ukecaný Dan.

Dana dala Danešovi,
to se každý dneska doví,
neb ten Dan je velký mluvka,
neudrží žádná slůvka.

Odradil tak další ženy,
tenhle chlapec užvaněný,
bude proto sušit hubu,
zbude mu jen díra v sudu.
Autor Psavec, 03.12.2012
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomíno...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí