Bludný kruh

Bludný kruh

Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře"

Sbírka: Andělské tváře

Bludný kruh

 

 

Zmateně se točí

ručička na kompasu

a v ozvěny se mění

volání mého hlasu.

 

Křičím do tmy

snaže se na směr ptát,

aby plachta na mém korábu,

začala již správně vlát.

 

Zmítám se ve vlnách,

od útesu k útesu

a pomalu začínám

podléhat svým běsům.

 

Plul jsem na východ i západ,

na jih i sever,

ale všechny tyto cesty,

ač mají jiný směr,

končí vždy a stále

na stejném místě.

 

Volám do tmy

snaže se na směr ptát,

ale plachta mého života,

nezačíná správně vlát.

..

.

 

 

Autor Miro Sparkus, 05.12.2012
Přečteno 489x
Tipy 4
Poslední tipující: Sarah, Elvie, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí