Ach bože

Ach bože

Anotace: ...

Ach bože já sem kráva,
která ani mléko nedává,

v hlavě mám špatný myšlenky,
asi kouknu na dno sklenky,

život je moc složitej,
lepší bejt furt nalitej.
Autor Romana666, 05.01.2013
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí